Solex rijden door het land van Maas en Waal Nu reseveren

Leuke ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Solexverhuur De Betuwe
Average rating:  
 10 reviews
by Linda on Solexverhuur De Betuwe

Een superleuke middag gehad met prachtig weer op een gezellige Solex. Tuffen over de dijk en door de pittoreske dorpjes in het land van Maas en Waal.
Leuke ontvangst, goede uitleg gehad en prima onderhouden Solexen gekregen. Echt een aanrader! Dank je wel Linda en Antoon!

by Robert on Solexverhuur De Betuwe
Great day 😀

We had a great time riding on a solex. The area is very beautiful and riding on top of the dikes next to the rivers and trough the fruit farm areas is really relaxing. The service is great!

Thanks Robert

by fam van der vliet on Solexverhuur De Betuwe
fam van der vliet over solexverhuur (20-06-2015):

"op onze trouwdag 20 juni zouden wij gaan solex rijden met ons drietjes. wij kwamen uit bij Betuwe solex verhuur in dreumel. we waren wat te vroeg maar dat was geen probleem de solexen stonden al klaar. na een korte uitleg zijn wij gaan rijden en hebben genoten van de tocht mooie omgeving. kort samen gevat perfect niks op aan te merken"

by Haverkort on Solexverhuur De Betuwe
Haverkort over solexverhuur (15-07-2014):

"Wij hebben met zijn tweetjes een prachtige route gereden op de solex. Mooie route en op heerlijke picknick plekjes gezeten. We hadden een rijk gevulde en smakelijke picknickmand mee. Alles keurig geregeld! bedankt."

by deborah on Solexverhuur De Betuwe
deborah over solexverhuur (10-07-2014):

"Voor 4 uur een solex gehuurd,ontzettend mooie route meegekregen,ook al ben ik bekend in deze omgeving,kwam toch op plekjes die ik nog nooit had gezien,prachtige natuur,enorm genoten,volgende keer huren we voor een hele dag want het is ontzettend leuk!Vriendelijk geholpen,duidelijke uitleg,wij komen zeker nog een sterug!"

by Frank on Solexverhuur De Betuwe
Frank over solexverhuur (22-06-2013):

"het was een gezellige dag met mooie paden door de bossen van Oosterbeek."

by Els on Solexverhuur De Betuwe
Els over solexverhuur (12-06-2013):

"Heerlijk getourd op de solex, mooie omgeving, heerlijk weer, kortom gewoon SUPER!!!!!!!"

by m.staals on Solexverhuur De Betuwe
m.staals over solexverhuur (01-06-2013):

"we zijn zeer tevreden over het ontvangst voor onze solextour. we hebben een mooie tocht gehad over de dijken van dreumel en omgeving. de solexen reden super. echt de moeite waard en een super leuke ervaring bij een goed adres! namens ons gezelschap dank hier voor. groeten uit driebergen, putten en eindhoven! voor een solextocht moet je bij solexverhuur de betuwe zijn!"

by anoniem on Solexverhuur De Betuwe
anoniem over solexverhuur (19-04-2013):

"Het huren van de solexen ging erg gemakkelijk. Wij wilden deze keer graag vanuit ons ouderlijk huis vertrekken dus kozen voor het bezorgen op locatie. Op de afgesproken datum kwam Ton stipt op tijd met een prachtige aanhanger vol solexen. Ze stonden binnen no time naast de kar en na een korte uitleg kon onze tocht beginnen. We hebben vervolgens 3 uur heerlijk en probleemloos gereden. Ton en Dennis onze complimenten, we hebben al eens eerder gereden maar die van jullie zijn inderdaad als nieuw! Aanrader !"

by Henk de Boer on Solexverhuur De Betuwe
Henk de Boer over solexverhuur (09-04-2013):

"Vorig weekend een mooie nostalgische tocht gemaakt met vrienden door de mooie Betuwe. Aan alles was gedacht en het was een dag om nooit te vergeten. Bedankt Dennis!"

"Het was een gezellig dagje weg met de Solex"